Megosztás a Facebook-on Megosztás az iWiW-en Megosztás a Twitteren Megosztás a Myspacen
Newyorkhair Kft © 2012 Minden jog fenntartva  * 
Üdvözöljük!
Newyorkhair Kft
Cégünk kizárólag 100% emberi, egyszálirányú REMY, európai, vegykezeléstöl mentes, fertötlenített, festetlen és festett hajakat árul.
Rólunk
Hajkereskedelem

N.Y.H


Impresszum
Home
About US.
Prices
FAQ
Gallery
Contact
Webshop
Családunk generációk óta paróka- készítéssel foglalkozik. A fodrász és hajhosszabbító szakma elsajátítása mellett rengeteget utaztunk Európa- szerte, aminek hatására nemzetközi üzleti kapcsolatokra tettünk szert. Kizárólag személyesen hozunk hajat Oroszország déli területeiről és minden copfot tüzetesen vizsgálunk át. Csak azokkal a hajakkal dolgozunk amik megfelelnek az általunk felállított magas minőségi követelményeknek. Évek óta megbízható forrásból szerezzük be hajainkat és alapanyagainkat, így tudjuk garantálni az állandó minőséget és a lehető legalacsonyabb árakat. Nálunk kizárólag emberi, I. osztályú szálakból állnak a copfok. Erre garanciát vállalunk. A mi hajaink nem gyárban készülnek. Szakértők dolgozzák fel: festik, keratinozzák és tresszelik őket rendelésre. A hajak előkészítésének és feldolgozásának minden szakasza emberi kézi munka. Éppen ezért van mód arra, hogy vendégeink bármilyen kérését teljesítsük és a legmagasabb minőséget nyújtsuk. A póthajaink gyönyörűek, selymesek, fényesek és egészségesek. Nálunk a natúr hajakat nem fedi szilikon bevonat, így valóban egészséges póthajat vásárolsz amely nem csak első ránézésre tűnik annak. Kizárólag REMY, azaz egyszálirányú hajakat árulunk. (A cuticula egyes pikkelyei a saját hajunk esetében ugyanabban az irányban helyezkednek el. Ez által válik a haj könnyen fésülhetővé.) Az általunk forgalmazott póthajak kis tincsekben illetve befonva kerültek levágásra, ezáltal elkerülve a szálirány megfordulását.
Vállaljuk hozott póthajak szakszerű és gyors feldolgozását: ki tincsezést, feltresszelést, osztályozást, szőkítést és festést. Szakképzett fodrász kollégáink az ország különböző pontjain minden technikával hosszabbítanak hajat és igény esetén házhoz is kimennek. Lelkiismeretes, precíz munkájuk és az általunk árult szépséges póthajak miatt jelenleg is egymást váltják a vendégek, ajánlják Őket és a póthajainkat. Magyarország népszerű fodrászatainak nagy részét mi látjuk el frissen vágott I. osztályú orosz és magyar póthajakkal. (Magas áron vásárolunk 35 cm-nél hosszabb, festetlen magyar póthajakat. Amennyiben meguntad hosszú frizurádat fordulj hozzánk bizalommal! ) Hitvallásunk: Minőséget reális áron! Tőlünk minden vevő csak elégedetten távozhat, ugyanis számunkra fontos, hogy állandó vevő és vendégkört alakítsunk ki. A piacon évtizedekig szeretnénk nem csak elérhetőek maradni, hanem az élén állni valódi minőségű márkaként. Az évek alatt rengetegen megtiszteltetek bizalmatokkal minket és reméljük, még sokan is lesztek így…J Győzködés és bizonygatás helyett látogass el valamelyik szalonunkba és nézz körül nálunk, győződj meg a saját szemeddel, mi sok szeretettel várunk Téged!

Hajkereskedés

Hajhosszabbítás
Póthaj

Köszöntünk a New York Hair Kft. honlapján!
Ha hajhosszabbításon, dúsításon töröd a fejed, a legjobb helyen jársz!
Cégünk kizárólag 100% emberi, egyszálirányú REMY, európai, vegykezeléstöl mentes, fertötlenített, festetlen, és festett póthajakat árul copfos, tincses és tresszelt kiszerelésben.