Megosztás a Facebook-on Megosztás az iWiW-en Megosztás a Twitteren Megosztás a Myspacen
Newyorkhair Kft © 2012 Minden jog fenntartva  * 
Üdvözöljük!
Newyorkhair Kft
Cégünk kizárólag 100% emberi, egyszálirányú REMY, európai, vegykezeléstöl mentes, fertötlenített, festetlen és festett hajakat árul.
Póthaj választék
Hajkereskedelem

N.Y.H


Impresszum
Home
About US.
Prices
FAQ
Gallery
Contact
Webshop
Póthaj vásárlásakor sok szempontot kell figyelembe vennünk. Tudnunk kell pontosan mit szeretnénk, például, hogy milyen technikával szeretnénk meghosszabbítani fürtjeinket.  Ez elengedhetelen ahhoz, hogy megfelelő hajat vásároljunk.

Nálunk vásárolhatsz teljesen szűz, natúr, festetlen copfokat. Előnyük, hogy abszolút  vegykezelés mentesek és egészségesek. Ez által sokkal alkalmasabbak festésre és szőkítésre is. Hátrányuk, hogy ilyen formán még nem alkalmasak hajhosszabbításhoz. Fel kell dolgozni őket, hogy a kiválasztott hajhosszabbító eljárásnál alkalmazhatóvá váljanak. Amennyiben eredeti (általában feketétől- közép barna) hajszínüktől különböző színű póthajat szeretnénk, feldolgozásuk után szőkíteni és festeni szükséges őket.


Jelenleg a legelterjedtebb és legkedveltebb hajhosszabbító technika a hőillesztés. Hőillesztéshez alkalmazható keratin tincses pótahajakat beszerezhetsz nálunk. Előnyük, hogy már teljesen feldolgozott állapotban kerül hozzád a póthaj, semmilyen teendő nincsen vele. A keratinos hőillesztés egy nagyon kímélő, tartós és észrevétlen illesztési forma. Jelenleg a legkeresettebb eljárás. Hátránya, hogy a 2-3 havonta szükséges újra illesztésnél 1-1 cm-t veszít a póthaj hosszából.


Mikrogyűrűs hajhosszabbítás az egyik legkíméletesebb formája a hajhosszabbításnak. Előnye, hogy sem hő, sem vegyi anyagok használatát nem igényli. Hátránya, hogy az újraillesztések alkalmával a leszedett tincsek esetleg nem eredeti helyükre kerülnek vissza, így szükséges a frizura összevágása minden alkalommal, viszont a póthaj hossz veszteség nélkül újra felhasználható. A illesztési pontok némileg jobban kidudorodhatnak mint a keratinos hőillesztésnél. Mikrogyűrűs hajhosszabbításhoz nálunk vásárolhatsz keratin tincses póthajakat melyek végei cipőfűző szerűen sodortak, így ehhez az eljáráshoz a legalkalmasabbak.


Amennyiben varrással szeretnél hajat hosszabbíttatni, úgy nálunk  nincs más dolgod mint feltresszelt póthajat választani. Bár ez az eljárás nem a legkorszerűbb, mégis sokan raaszkodnak hozzá.  Előnye, hogy  sem mesterséges anyagok használatát sem vegyi anyagokat nem igényel az illesztés során. Fontos szempont, hogy a póthaj a kb. 2-3 havonta esedékes leszedés és újraillesztés során nem veszít hosszából. Hátránya, hogy kényelmetlenebb viselet, mint a tincses hosszabbítások, mivel a varrott póthaj sor egy viszonylag vastag, saját fonatra kerül felvarrásra. Emiatt mosás utáni száradása is hosszabb ideig tarthat.
Köszöntünk a New York Hair Kft. honlapján!
Ha hajhosszabbításon, dúsításon töröd a fejed, a legjobb helyen jársz!
Cégünk kizárólag 100% emberi, egyszálirányú REMY, európai, vegykezeléstöl mentes, fertötlenített, festetlen, és festett póthajakat árul copfos, tincses és tresszelt kiszerelésben.