Megosztás a Facebook-on Megosztás az iWiW-en Megosztás a Twitteren Megosztás a Myspacen
Newyorkhair Kft © 2012 Minden jog fenntartva  * 
Üdvözöljük!
Newyorkhair Kft
Cégünk kizárólag 100% emberi, egyszálirányú REMY, európai, vegykezeléstöl mentes, fertötlenített, festetlen és festett hajakat árul.
Garancia
Hajkereskedelem

N.Y.H


Impresszum
Home
About US.
Prices
FAQ
Gallery
Contact
Webshop
Garanciát vállalunk hajhosszabbítás munkánkra.

Garantáljuk, hogy minimum 3 hónapig fent maradnak az illesztett tincsek.
Ha azonban mégis leesne valamelyik, garanciálisan, ingyen visszarakjuk (abban az esetben ha betartod a kezelési útmutatónkat)!
Póthaj hullására akkor tudunk garanciát adni, ha csak nálunk festetsz (mind a póthajat, mind a hajtövedet), betartod az ápolási útmutatót és az általunk javasolt termékeket használod.
Garanciát vállalunk arra, hogy roncsolódás mentesen le is tudjuk szedni a póthajat szalonunkban erre kifejlesztett kímélő szerekkel és UV pisztollyal.
(A garancia nem érvényes azokra az esetekre amikor Valaki otthon, szakértelem nélkül megpróbálja leszedni magának a póthajat, illetve ha nem mi csináltuk a hajhosszabbítását.)Garanciát vállalunk a haj eredetére és az ÁNTSZ által jóváhagyott fertőtlenítettségre.
Garantáljuk, hogy a copfokban nincs fordult szálirányú hajszál (erről a szalonban bevizezéssel lehet meggyőződni), műhaj (szalonban forró vízbe mártással vagy hajszál égetés próbával lehet megbizonyosodni), állati szőr.

Erről garancia levelet is adunk!

A nem általunk feldolgozott hajakra illetve az esetlegesen felmerülő problémát nem rögtön jelezve a garancia nem érvényes (vagyis hordott majd megunt, vagy más keze által elcsúfított hajakkal természetesen nem tudunk foglalkozn).  Akinek nincs ideje, türelme a napi rendszeres plusz karbantartáshoz, vagy azt gondolta eddig, hogy a póthaj kezelése néhány plusz perc a napjából, semmiképp ne akarjon hajhosszabbítást !
Köszöntünk a New York Hair Kft. honlapján!
Ha hajhosszabbításon, dúsításon töröd a fejed, a legjobb helyen jársz!
Cégünk kizárólag 100% emberi, egyszálirányú REMY, európai, vegykezeléstöl mentes, fertötlenített, festetlen, és festett póthajakat árul copfos, tincses és tresszelt kiszerelésben.