Megosztás a Facebook-on Megosztás az iWiW-en Megosztás a Twitteren Megosztás a Myspacen
Newyorkhair Kft © 2012 Minden jog fenntartva  * 
Üdvözöljük!
Newyorkhair Kft
Cégünk kizárólag 100% emberi, egyszálirányú REMY, európai, vegykezeléstöl mentes, fertötlenített, festetlen és festett hajakat árul.
Hajkereskedés
Hajkereskedelem

N.Y.H


Impresszum
Home
About US.
Prices
FAQ
Gallery
Contact
Webshop
Cégünk kizárólag 100% emberi, egyszálirányú REMY, európai, vegykezeléstől mentes, fertőtlenített, festetlen és festett hajakat árul copfos, tincses és tresszelt kiszerelésben.
A feldolgozás menete a Vevő igényeinek megfelelően emberi kézzel történik, gépiesített folyamatok nélkül.

Az emberi /humán/ haj hosszabbításra-dúsításra a legkiválóbb.

A valódi európai haj a legjobb minőségű, hajhosszabbításra-, dúsításra a legkiválóbb póthaj, ezen belül is a szűz orosz haj. Az “orosz”  hajakat nem kimondottan Oroszországból importálják, hanem a szláv csoportok/népek adományozóit is ide sorolhatjuk. Lágy esésű, selymes tapintású “magáért beszélő” hajakról van szó, melyek a natúr színek összességében megtalálhatók - szőkétől a feketéig. Előre feldolgozott (tresszelt, tincsezett), színezett/festett európai haj nincsen, csakis copfos kiszerelésben lehet megvásárolni őket, amelyet természetesen a Vásárló igénye szerint feldolgoznak a hajkereskedők, hajhosszabbítók, parókások!
 
Többféle póthaj-típus áll rendelkezésünkre. Azért fontos, hogy megbízható helyről vásároljunk, mert egy rossz minőségű humán póthaj “rémálommá” válhat, ha az első hajmosás után, kezelhetetlen, gubancos, kusza lesz.

Az emberi haj szerkezete

A hajszál három rétegből épül fel. A legkülső réteg, tetőcserépszerűen egymásra borulóelhalt sejtekből álló úgynevezett cuticula. A cuticula természetes védelemként szolgál és védi a haj fényességét, rugalmasságát azáltal, hogy a fontos és szükséges nedvességtartalmat megőrzi és a hajat a káros környezeti hatásoktól - mint a szél, a napsütés, a szennyeződés - megvédi. Cuticula nélkül a hajszál gyorsan kiszáradna, törékeny és fénytelen lenne, megtörne.
A középső réteg, a kéreg teszi ki a hajszál legnagyobb részét, ez a tüszőtől a hajvég felé haladva (növekedve) fokozatosan elszarusodó sejtekből áll, melyeket rugalmas fehérje tölt ki. A kéreg tartalmazza a haj színéért felelős pigmenteket is.
A legbelső réteg a velő, egy nagyon keskeny csatorna, amelyben kerek sejtek találhatók. Azonban több hajtípusra jellemző, hogy egyáltalán nem tartalmaz hajvelőt.
A kutikula számtalan módon megsérülhet. Hőmérsékleti, mechanikai, vegyi ártalmak egyaránt károsíthatják. A sérülés nem csupán a hajvégen következhet be, bár tény, hogy ott a leggyakoribb, hiszen a kutikula a kérget nem mindenhol burkolja be: a haj a legvégén (ott, ahol az olló elvágta) teljes keresztmetszetével érintkezik a külvilággal. Itt tehát már viszonylag kis károsító hatásra „felfeslik” a kutikula - mint ahogy a csomagolófólia is könnyedén lebontható onnan, ahol beszakadt kissé. Durvább behatásokra azonban a hajszál lefutása során bárhol bekövetkezhet szakadás a kutikulán. Ilyenkor a hajszál a leggyakrabban letörik (és máris a sérült rész válik hajvéggé).
A felhasználási módszertől függetlenül, a hajhosszabbításhoz felhasznált haj minőségének meghatározó szerepe van abban, hogy az később mennyire tűnik sajátnak, természetesnek és mennyi ideig hordható. Egy szép póthaj eredetétől függetlenül megfelelő lehet hajhoszabbításhoz. A legesztétikusabb hatás azonban akkor érhető el, ha a saját hajunk szerkezetéhez hasonlót vásárolunk. Göndörhöz göndört, egyeneshez egyenest, stb.

Gyakran mondják a hajhosszabbítással kapcsolatban, hogy a póthaj eredeti európai haj. Túlságosan gyakran! Ez ugyanis különböző okokból kifolyólag csak nagyon csekély mennyiségben van jelen a piacon és a hajhosszabbításra való alkalmassága nagyon behatárolt. Nem örökérvényű szabály, hogy európai lányok csak európai hajjal lehetnek elégedettek.

Mi éppen ezért nem vezetünk félre senkit. Egy magyar lány akinek sötét és erős szálú a haja bátran vegyen I. osztályú szálirányos, vegykezeléstől mentes indiai copfot. A többségnek azonban hazánkban közepesen vastag hajszerkezete van, így ajánlottabb számukra egy kevésbé durva póthaj mint az ázsiai vagy indiai. Ráadásul mivel az indiai illetve ázsiai hajak olcsóbbak és sokkal nagyobb mennyiségben vannak jelen a piacon ezért gyárban dolgozzák fel őket. Emiatt rossz a minőségük! Ennek ellenére „szűz” formában illetve megfelelő szakértelemmel felhasználhatóak igényes hosszabbításhoz is. Hajpótláshoz gyakran kínai, ázsiai - „ európainak” mondott - vagy II. osztályú, azaz kevert szálas póthajakat használnak, ezért körültekintően kell vásárolni. Ezeknek a póthajaknak a natúr színe mélyfekete, melyek kivilágosítása megfelelő szakértelmet, sok időt és drága alapanyagok használatát igényli.

Sajnos sokszor hozzá nem értő emberek foglalkoznak hajfeldolgozással, így a gyors és olcsó eredmény érdekében a hajat savas fürdőbe teszik, melynek hatására a pikkelyréteg teljesen szétroncsolódik, a haj durva és fénytelen lesz. A gyári hajak minősége sajnos minden esetben silány, hiszen a könnyű, gyors és olcsó előállítás érdekében a hajszálakról eltávolítják a természetes cuticula réteget, mely a haj erejét és fényét adja, hogy könnyebben festhessék színre őket. Ennek következtében a szálak töredezettek és élettelenek, kinézetük lehangoló és hordhatósági idejük is csupán néhány hét. Mindennek leplezésére, hogy a vevőket megtévesszék, szilikon fürdőt alkalmaznak, így a copfok az első néhány mosásig egészségesen fénylő hatást keltenek.

A

póthaj

számos minőségben kerül forgalomba.

Köszöntünk a New York Hair Kft. honlapján!
Ha hajhosszabbításon, dúsításon töröd a fejed, a legjobb helyen jársz!
Cégünk kizárólag 100% emberi, egyszálirányú REMY, európai, vegykezeléstöl mentes, fertötlenített, festetlen, és festett póthajakat árul copfos, tincses és tresszelt kiszerelésben.