Megosztás a Facebook-on Megosztás az iWiW-en Megosztás a Twitteren Megosztás a Myspacen
Newyorkhair Kft © 2012 Minden jog fenntartva  * 
Üdvözöljük!
Newyorkhair Kft
Cégünk kizárólag 100% emberi, egyszálirányú REMY, európai, vegykezeléstöl mentes, fertötlenített, festetlen és festett hajakat árul.
Hajhosszabbítás
Hajkereskedelem

N.Y.H


Impresszum
Home
About US.
Prices
FAQ
Gallery
Contact
Webshop
Azoknak a nőknek akiknek nem nő meg a hajuk annyira hamar mint szeretnék, vagy dúsabb hajkoronát szeretnének. Póthajjal hajhosszabbításon kívül lehet csak dúsítani is, vagy melír tincseket készíteni.
A legtöbb nő hosszú hajról álmodik, ám ez nem mindenkinek adatik meg. A mai technikával azonban, már 4-5 cm-es hajból is gyönyörű, akár derékig érő hajkoronát tudunk varázsolni. Régebben a hajdúsítás nehéz és fájdalmas feladat volt. Emlékezzünk csak vissza, ha dús hajat szerettünk volna, órákig állhattunk a tükör előtt a hajunkat tupírozva. Akkoriban csak ez a lehetőség volt, így muszáj volt tűrni. Mára van egy sokkal kíméletesebb és látványosabb módszer, a póthaj. Póthajjal a hajdúsítás nem csak egyszerűbb, szebb, és fájdalommentes, hanem nagyon tartós is!
A hosszú, szép és dús haj nőiessé tesz minket és sokkal jobban érezzük magunkat a bőrünkben. Egy gyönyörű hajkorona megváltoztathatja életünket, önbizalmat ad nekünk. Manapság 2 óra leforgása alatt átváltozhatunk, szexibb és nőiesebb külsőt ölthetünk.

A hajhosszabbítás menete


1. A hajhosszabbítás első lépése a pontos konzultáció. Tudnod kell mit akarsz és pontosan tudatnod kell velem az elképzeléseidet hiszen-”a majd te csinálsz valami szépet”- nem mindig egyenlő a számodra megálmodottal. Ezért telefonon, e-mailben, személyesen pontosan mondd el Te mit szeretnél...Ha szeretnéd összefesteni vagy előre melírozni azt ne csak már a szalonban emlitsd a hajhosszabbítás előtt, hanem jelezd előre mert lehet, hogy nem fér bele az előre megbeszélt időbe ha ezzel nem kalkulálunk, vagy nincs épp olyan póthaj raktáron amilyet szeretnél stb. ... Ezek után tudok pontos árajánlatot mondani, vagy Te is kiszámolhatod az árlista alapján. Ezek az árak nem változnak, így nem kell félj, hogy végül meglepetés fog érni. 

2. Eljön a nap, amikor fél métert fog nőni a hajad pár óra alatt... :-)   Fontos,hogy reggel vagy előző este CSAK samponnal moss hajat, nem baj ha balzsam nélkül száraz vagy gubancos a hajad, de így tud legjobban megtapadni a keratin, (a helyszínen azért nem javaslom a hajmosást,mert időigényes és kell 1-2 óra amíg teljesen kipárolog a nedvesség a hajadból.) Festés vagy melírozás után sem használunk balzsamot a hajhosszabbítás előtt,csak végezetül finish termékeket.   Megbeszéljük azt is, hogy hogyan szeretnéd: csak hosszabbítsunk vagy tegyünk mindenhova tincseket, esetleg csak dúsítsunk vagy melír hatást érjünk el? (Pl.:Ha csak hosszabbítani szeretnél akkor csak hátra kerül fel kb.5-6 sor, 100g hajból. Ha mindenhol szeretnél hosszabbíttatni, akkor oldalra is, úgy kb.3 sor hátra; 2-2 sor oldalra, 100g hajból.)   Maga az eljárás hőillesztésnél (leggyakrabban alkalmazott módszer): Első lépésként a saját hajat apró tincsekre szedem, majd tincsenként kerül hozzáillesztésre a póthaj. A póthaj töve keratinnal van bevonva, mely hő hatására megköt, így kerül rögzítésre a saját hajhoz. Akár hajhosszabbítás a cél, akár hajdúsítás, a keratinos hőillesztés a legkímélőbb és legtermészetesebb módszer. Tökéletesen alkalmas copfos, kontyos, feltűzött frizurákhoz, hiszen akkor sem látható az illesztés, ha láthatóvá van téve a hajtő.

3. Ha már az összes hajtincs illesztésre került, kivasalom és megnézzük mennyire látszik a saját hajad végvonala, mert ha nagyon előtűnik akkor mindenképp a végeit hozzá kell puhítani, össze kell vágni. A hosszából nem fog veszíteni a sajátod, arra mindig nagyon figyelek és a póthajból is csak néhány cm-t vágok, amennyit szükséges az esztétikus és természetes megjelenéshez.

4. Végül mielőtt elégedetten, boldogan és önbizalommal telve távozol a szalonból tisztázzuk a póthaj ápolásával kapcsolatos feladataidat és adunk egy kezelési útmutatót.Hajhosszabbítási technikák

Mint minden más területen, a hajhosszabbítás és hajdúsítás területén is folyamatosan fejlődik a technológia, hiszen mindenki igényeli a szebb és kímélőbb módszereket. A hajhosszabbítás mára olyan technológiákkal rendelkezik, hogy valóban lehetetlen megkülönböztetni a valódi hosszú hajat a beillesztett póthajtól. A technológia fejlődése során egyre inkább arra specializálódnak a szakemberek, hogy olyan módszerek jöhessenek létre, melyek egyáltalán nem károsítják a saját hajat, ezen felül minél tovább legyenek hordhatók a póthajak. Szerencsére hazánkba is igen gyorsan eljutnak az új módszerek, melyek többsége árban nem túlzottan különbözik az előző években favorizált hajhosszabbítási módszerektől.

Kiknek ajánljuk a hajhosszabbítást?

Keratinos / Tincses hajhosszabbítás

hajhosszabbítás
A saját hajból leválasztott vékony tincsekre illesztjük rá a póthajat hőillesztőgép segítségével. A művelet során melírtincs vastagságú illesztett hajat, ugyanolyan természetes tincshez illesztünk keratin alapú anyag segítségével. Teljesen átlátszó, rizsszemnyi kapcsolódási pontokkal, már 2 cm-es hajon alkalmazható.

Hidegeljárás - hajhosszabbítás

Alkalmával egy speciális gép segítségével, a kímélő keratinos illesztést még alacsonyabb hőmérsékleten tudjuk bedolgozni a saját haj közé. Az illesztés tulajdonságai és hordási ideje mindenben egyezik a fent leírt keratinlapos illesztéssel, ám e módszer a hihetetlenül vékony és sérülékeny szőkített hajakra is megoldást jelent.
hajhosszabbítás

Melír idegen szálakkal

Egyes hajszínek és hajtípusok melírozása vegyi anyagokkal lehetetlenné válik a saját haj állagának romlása nélkül. A festés nélküli melír egy apró trükk, mellyel idegen természetes hajtincseket helyezünk a saját haj közé, így dúsítjuk, színesítjük a frizurát.
hajhosszabbítás

Tape on hajhosszabbítás

Világújdonság a hajhosszabbításban. Ez a forradalmian új módszer azok számára kedvező, akik a soros illesztéseket részesítik előnyben. Rendkívüli módon lapos sorok, melyek jól illeszkednek a fejbőr vonalába. Titka, egy bőr hatású szilikon rétegbe szálanként ágyazott haj, mely természetes hatású, észrevétlen, diszkrét eredményt ad.. A ragasztócsík csak a beillesztéskor kerül rá arra a szilikon csíkra, mely a póthaj csíkot összefogja. A póthaj dupla sorban, a saját hajat (szendvics-szerűen) körbevéve kerül összeillesztésre.
hajhosszabbítás

Varrás

A saját hajból vékony fonatot készítünk 2,3,4 sorban ( saját haj mennyiségétől függően) parkettafonással, majd a méretre felfűzött (tresszelt) póthajat  rávarrjuk.  A hajfelvarrás bármely típusú hajhoz megfelelő technika, de léteznek már esztétikusabb, észrevétlenebb módszerek is. Leszedése és a póthaj visszavarrása ideális esetben 2 havonta történik.
hajhosszabbítás

Hajhosszabbítás Gyűrűzéssel

Során a saját hajból leválasztott vékony tincsekre helyezzük fel a póthajat a 3-4 mm átmérőjű gyűrű segítségével, majd egy speciális fogóval összenyomjuk. Nincs hő, sem vegyszer! Ajánlott  szilikonnal bélelt mikrogyűrűt alkalmazni, mely hajkímélőbb mint a hagyományos fémgyűrű. Leszedése szintén a fogó segítségével történik könnyen és gyorsan a haj növekedésétől függően kb. 3 havonta, majd újra- és több alkalommal visszarakható. Szintén minden hajtípushoz ajánljuk ezt a módszert.
hajhosszabbítás
hajhosszabbítás

Hüvelyes hajhosszabbítás

Technológiája hasonló a szilikonos mikrogyűrűhöz. Hasonlóképpen egy fogó segítségével kerül rászorításra a póthaj. A hüvelyes hajhosszabbítás esetén egy 2 mm átmérőjű cső rögzíti a póthajat a saját hajhoz, melynek hossza 1 cm. A cső annyira apró és vékony, hogy semmilyen kitüremkedést nem okoz, így teljesen természetesnek látszik a haj hajhosszabbítás után.

Csatos hajhosszabbítás

Alkalmi viselet , melyet apró 2-4 cm es nagyságú csattokkal rögzíthetünk. Otthoni hajhosszabbításhoz  ajánlott, mivel felhelyezése rendkívül egyszerű, így saját magunk is felhelyezhetjük.
hajhosszabbítás
hajhosszabbítás

Hajhosszabbítás Csomózással

Mikrocsomózás technikájával apró fonatokat készítenek. Rengeteg színárnyalat létezik a természetestől az extrém színekig
Köszöntünk a New York Hair Kft. honlapján!
Ha hajhosszabbításon, dúsításon töröd a fejed, a legjobb helyen jársz!
Cégünk kizárólag 100% emberi, egyszálirányú REMY, európai, vegykezeléstöl mentes, fertötlenített, festetlen, és festett póthajakat árul copfos, tincses és tresszelt kiszerelésben.