Megosztás a Facebook-on Megosztás az iWiW-en Megosztás a Twitteren Megosztás a Myspacen
Newyorkhair Kft © 2012 Minden jog fenntartva  * 
Üdvözöljük!
Newyorkhair Kft
Cégünk kizárólag 100% emberi, egyszálirányú REMY, európai, vegykezeléstöl mentes, fertötlenített, festetlen és festett hajakat árul.
Hajfeldolgozás
Hajkereskedelem

N.Y.H


Impresszum
Home
About US.
Prices
FAQ
Gallery
Contact
Webshop
A fodrász egy, vagy több kis copfba fogva levágja  vendég eladásra szánt haját.

A hajfeldolgozó a copfot kiosztályozza / kiszálazza, azaz a túl rövid hajszálakat kiszedi a copfból. Ez azt jelenti, hogy a művelet végén általában 15-20 cm-nél rövidebb hajszálak nem maradnak a copfban. Fontos és szükséges munkafolyamat, ugyanis a sok rövid hajszál következtében a haj hordás közben kócolódhat.

A copfot gumizás nélkül beleteszi a kartácsba, ami egy speciális eszköz. A kartácsból néhány szálanként kihúzható a haj anélkül, hogy a száirány megfordulna és szétesne a gumizatlan haj. Így érhetjük el, hogy minden hajszál egy vonalban legyen, ne csússzon el.

Tincsezés:

Néhány szálanként kihúzunk hajat a kartácsból. Mikor a kezünkbe kb 0,8-1,2 g haj kerül a végeit levágjuk és olvasztott keratint csöppentünk rá. A szálak közé egy hőillesztőgép segítségével bedolgozzunk a keratin. Mielőtt a ragasztó anyag kihűlne és megdermedve egy fogóval formázzuk. Egy tincs vége lehet cipőfűző, kocka, U, vagy V-alakú is. Ez attól függ, hogy a hajhosszabbítónak hogyan kényelmesebb a tincsekkel dolgozni.

Tresszelés:

A néhány szálanként kihúzott, kb. 0,5 g-os tincseket három darab kifeszített cérna között (tressz pad) speciális technikával, többször átbújtatjuk, a cérnára csomózzuk. Mikor már megfelelő mennyiségű hajat csomóztunk fel a cérnára, egy varrógép segítségével többször átvarrjuk azt, hogy ne bomolhasson fel.
Köszöntünk a New York Hair Kft. honlapján!
Ha hajhosszabbításon, dúsításon töröd a fejed, a legjobb helyen jársz!
Cégünk kizárólag 100% emberi, egyszálirányú REMY, európai, vegykezeléstöl mentes, fertötlenített, festetlen, és festett póthajakat árul copfos, tincses és tresszelt kiszerelésben.