Megosztás a Facebook-on Megosztás az iWiW-en Megosztás a Twitteren Megosztás a Myspacen
Köszöntünk a New York Hair Kft. honlapján!
Ha hajhosszabbításon, dúsításon töröd a fejed, a legjobb helyen jársz!
Cégünk kizárólag 100% emberi, egyszálirányú REMY, európai, vegykezeléstöl mentes, fertötlenített, festetlen, és festett póthajakat árul copfos, tincses és tresszelt kiszerelésben.
Newyorkhair Kft © 2012 Minden jog fenntartva  * 
Üdvözöljük!
Newyorkhair Kft
Cégünk kizárólag 100% emberi, egyszálirányú REMY, európai, vegykezeléstöl mentes, fertötlenített, festetlen és festett hajakat árul.
Gyakran ismételt kérdések
Hajkereskedelem

N.Y.H


Impresszum
Home
About US.
Prices
FAQ
Gallery
Contact
Webshop
Hogyan válasszam ki a póthaj hosszát?

Próbáld ki, milyen hossz állna Neked jól. Tedd a copfot a tarkódhoz és akkor látni fogod, meddig érne. Az alábbi fotó segíthet abban, hogy körülbelül el tudd képzelni a hosszúságokat. A hosszt befolyásolhatja az illesztés módja és helye, illetve a saját testmagasságod. Magasa   lánynak pl. csak a válláig ér egy olyan 40 cm-es póthaj, amely egy alacsonynak akár lapockáig.  Póthajjal kiemelhetjük vagy elterelhetjük a magasságunkról a figyelmet. Ha a póthajat göndöríteni szeretnénk számoljunk azzal, hogy a hullámok elvesznek a hosszból, a göndör póthaj egyenesítésével pedig  néhány cm-t nyerhetünk.


Mennyi időt vesz kb igénybe a hajhosszabbítás?

- Csak felrakás: 3 óra
- Festés / Melír + felrakás: 5 óra

Mennyi időt vesz igénybe a póthaj leszedés?

Ha 2-3 hónap után szedjük le akkor kb.2-3óra


A keratinos hőillesztés káros a hajra?

A keratinos hőillesztés a legkímélőbb módszer hajhosszabbítás esetén. Ahhoz, hogy megértsük, miért ez a legkímélőbb módszer, tisztában kell lenni azzal, hogy mi a keratin. Mi a keratin? A keratin egy fehérje féleség, mely a hajszál kémiai anyaga. Egy hosszanti szerkezetű aminosavlánc, valamint az ezeket összekötő harántláncok összessége. Rövidebben szólva, a keratin a haj alapvető anyaga. Ennek tudatában már egészen érthető, hogy miért a keratinos hőillesztés a legkíméletesebb módja a hajhosszabbítás és hajdúsítás műveletének.

Ajánlható-e hőillesztés keratinnal kismamáknak a terhességi és szoptatási időszakban? Káros-e a szervezetre a keratin amellyel a hőillesztés zajlik?

Kismamák is nyugodtan hosszabbíttathatják a hajukat hőillesztéssel mivel a keratin természetes anyag, a hajunk egyik építő anyaga.


A keratin leoldás veszélyezteti-e a kismamákat? Károsítja a hajat?

Nem, hiszen ez a vegyi anyag ilyen kis mennyiségben semmilyen hatással sincs a szervezetre. Pl.: Az alkohol mennyisége nem több mint pl. egy dezodor spray-ben. Aki mégis aggódós, kérésre szívesen biztosítunk szénszűrős maszkotJ. A fejbőrt ez a folyadék minimálisan éri, illetve utána közvetlen hajmosással maximálisan eltávoltható. A hajszálakat picit száríthatja (mint egy hajlakk), de ennek semmi következménye.
Keratinos hőillesztés általi hajhosszabbítás eltávolítása: A póthaj eltávolítása oldószerrel és leoldó pisztollyal történik, melyet kizárólag szakember végezhet. (Hatalmas előnye, hogy a póthaj újra hozzáilleszthető a hajhoz. Természetesen csak abban az esetben, ha a póthaj elegendő törődést kapott, és megmaradt jó állapotában. Ez is egy fontos ok, amiért érdemes törődni a póthajjal hajhosszabbítás után, hiszen a tincsek újra felhasználhatók akár éveken át.)

Ha egy év alatt pl. 4x ( kb. 3 havonta) leszedésre és újra illesztésre kerülnek a tincsek, mennyit veszít a póthaj a hosszából?

A lenövés mértékétől függően 2-3 havonta kell általában újrailleszteni a póthajat. Alkalmanként csupán kb. 1cm-t kell levágni belőle. Így egy év alatt összesen kb. 4 cm-rel lesz rövidebb.


Mennyi idő és hogyan történik az újrakeratinozás?

100 gramm haj 2 óra alatt készül el a helyszínen. Úgy történik, hogy az elhasználódott keratint levágom, ami max.1cm és új részt keratinozok fel.

Ha egy napon belül szeretném leszedni és visszarakni a póthajat az mennyi idő?

Az egész napos történet kb.8 óra mivel a póthaj tincseket a leszedés után újra kell keratinozni (új ragasztóanyag kerül a tincsek tövére).

Miért vagyunk sokkal olcsóbbak, mint más szalonok?

Az ár azért ilyen alacsony,mert nem pl. webáruháztól esetleg 5-öd kézből veszi Gina a hajakat, hanem közvetlenül tőlünk, a NewYorkHair Kft.-től, így nincs rajta 2-300 % haszon,mint máshol... hiszen mi csak a copfok eredeti viselőinek fizetünk, havi szinten hirdetünk hajfelvásárlási akciókat ingyen frizura készítéssel.


Honnan tudhatom hogy a haj emberi vagy x% emberi és műszálhaj keveréke?

Sok webáruház, sőt hajkereskedők is eladnak félszintetikus hajakat 100% emberi indiai vagy európai hajnak is. A szintetikus szállal kevert haj égetéskor olvad és a vége nem válik hamuvá. Ha befestesz egy tincset a műanyag szálat a festék nem fogja be, ez a legjobb mód. Ha megdörzsölöd erősen sistereg, ha elakarod szakítani nagyon nyúlik. Mindig olyan helyről kell vásárolni ahol garantálják hogy emberi a haj és szálirányos! Legjobb ha szalonban vásárolod a hajat. A gyárban feldolgozott és előre csomagolt hajak sosem európai emberek hajából készülnek, gyakran műszállal kevertek és drasztikus és károsító módon szőkítettek ill. festettek.

Mennyi hajat vásároljunk?

Hajhosszabbítás esetén 10-12 dkg (100-120 tincs) átlagosan középhosszú saját hajhoz, átlagos sűrűségű esztétikus kinézethez. (70 cm-nél hosszabb póthajból picit több javasolt.) Hajdúsítás esetén 5-6 dkg (50-60 tincs).


Hajhosszabbítás vagy hajdúsítás után mennyi ideig maradhatnak fent a tincsek?

Az ideális hordási idő 2-3 hónap, majd a lenövés miatt újra, többször visszarakható ugyanaz a póthaj.Milyen póthajat válasszunk hajhosszabbítás-dúsításhoz?

Mindenképpen ajánlott megeggyező szálirányú hajat. A saját hajszerkezethez és színárnyalathoz hasonlót.

Hajhosszabbítás európai vagy indiai póthajból?

Alapszerkezetében, minőségében az indiai haj hasonló az európaihoz, sötétebb és erősebb szálú. Természetesen nem mindegy milyen indiai és milyen európai.

Honnan tudom, hogy NEM jó minőségű a póthaj?

Mosás után természetellenesen kócolódik ha nem szálirányos és a hajszálak vizesen nyúlnak, száradáskor töredeznek.Hajhosszabbítás vagy hajdúsítás miatt kihullhat-e a saját hajam?

Nem szabad, hogy ilyesmi előforduljon! Ahhoz elképesztően nagy hibákat kellene elkövetni a hajhosszabbítónak. Erre épp annyi esély van mint pl. fodrászat után, vagy műkörmös után, hogy leessen a saját körmöd… Fontos minden esetre, hogy csak jó állapotú saját hajat szabad hosszabbítani. Allergia előfordulhat. Mindenféleképpen bízd szakemberre a hosszabbítást!


Festhető, vasalható, göndöríthető a póthaj?

Igen, de figyeljünk arra, hogy az illesztett részekre (hajtőre), ne tegyünk se festéket se balzsamot vagy pakolást, mert a tincsek megcsúszhatnak, a festék pedig oldja a keratint. A hajvasalásnál ill. a hajsütővasnál szintén vigyázni kell a hajtőnél illesztett részekre.


Melyik a legkíméletesebb hajhosszabbítás, hajdúsítás?

A keratinos hőillesztés. A keratin hajunk, körmünk fő építőanyaga. Nem csak a legkíméletesebb, de észrevétlen hajhosszabbítási módszer is és nagyon elterjedt.

Mennyire fontos a póthajak ápolása?

Nagyon! A póthajnak nincs lehetősége önhidratálásra, ezért fontos, hogy kezelje minőségi hajápoló szerekkel, melyek biztosítják a haj nedvességtartalmát, selymességét, fényét ezzel tartós és hosszú időre megőrizve a póthajak kiváló minőségét. Vannak kifejezetten hajhosszabbítás-dúsításra, póthajakra optimalizált termékek.Hogyan mossam a hajam hajhosszabbítás, hajdúsítás után?

Mindig hátrahajtott fejjel, hogy elkerüljük a haj összebomlását, valamint a haj mosását kifésülő mozdulatokkal végezzük, hogy ne kócolódjon. Használjunk proteines balzsamot és hajvégápolót a végekre, mosáshoz alkohol, gyümölcssav és kőolaj mentes sampont.


Hajhosszabbítás után hagyományos hajkefével is fésülhetem a hajamat?

Nem, kizárólag az erre alkalmas professzionális hajkefékkel.


Fésülhetem-e a hajamat vizesen?

Hajhosszabbítás után soha ne fésüljük a hajunkat vizesen, mert a hajszálak nedves állapotban a legsérülékenyebbek!Festhetem-e saját magamnak a póthajat?

Függetlenül attól, hogy eredeti emberi hajról van szó, a kémiai kezeléseket (festés, szőkítés, melír, dauer) bízzuk szakemberre, aki a munkájára garanciát vállal!


Melírozás póthajjal?

Igen! A legjobb megoldás azoknak akik nem szeretnék festéssel, vagy szőkítéssel roncsolni a saját hajukat. Ajánlott sötét hajhoz, azoknak akik világosabb melír csíkokat szeretnének, de az extrém színek kedvelőinek is tökéletes megoldást nyújt.

Kinek nem javasolt a hajhosszabbítás, hajdúsítás?

Nem ajánlott érzékeny, allergiára hajlamos fejbőr és extrém vékony és kevés szálú hajnál, tüsi frizuránál pedig nem is esztétikus, valamint drasztikus hajhullás, drasztikus zsírosodás esetén.

Dauerolt hajat lehet hosszabbítani?

Amennyiben nem túl roncsolt a hajad a dauer egyáltalán nem jelent semmilyen akadályt.Kinek ajánlott a hajdúsítás?

A hajdúsítás kiválóan alkalmas vékony szálú hajak tömegnövelésére, valamint ritka hajak esetén mennyiség kiegyenlítésére. A saját haj hossza feltöltésre kerül a póthajjal. A hozzáadott póthaj mennyiség (50-60 gramm) teljesen természetes és észrevétlen megoldást nyújt, mely megkülönböztethetetlen a saját hajtól. Hajdúsítás esetén a keratinos hőillesztés az ajánlott eljárás.


Mire ügyeljünk hajszárításnál, fésülködésnél?

Hajszárításnál a hajvégeket száríthatjuk meleg levegővel, a hajtövénél viszont már csak langyos levegőt használjunk! A fésülködést mindig a haj végénél kezdjük, onnan haladva fokozatosan felfelé. Alvásnál ajánlott egy copfot, vagy egy laza fonatot készíteni a gubancolódás elkerülése érdekében.Rövid a hajam, meg lehet hosszabbítani?

Már 5 cm-es hajon is szép hosszabbítást lehet készíteni, igaz minél hosszabb a takaró haj, annál esztétikusabb lesz a végeredmény. Nagyon rövid hajra nagyon hosszú póthajat tenni nem érdemes, mert húzhatja a sajátot.

Hajhosszabbítás


Hajkereskedés


Póthaj