Megosztás a Facebook-on Megosztás az iWiW-en Megosztás a Twitteren Megosztás a Myspacen
Newyorkhair Kft © 2012 Minden jog fenntartva  * 
Üdvözöljük!
Newyorkhair Kft
Cégünk kizárólag 100% emberi, egyszálirányú REMY, európai, vegykezeléstöl mentes, fertötlenített, festetlen és festett hajakat árul.
Brazil hajegyenesítés
Hajkereskedelem

N.Y.H


Impresszum
Home
About US.
Prices
FAQ
Gallery
Contact
Webshop
Ha Neked is gondjaid vannak rakoncátlan fürtjeiddel, vagy egyszerűen már unod az órákon át tartó hajformázást, próbáld ki a COCOCHOCO (keratinos) Brazil hajegyenesítést.
Kiegyenesítő hatása mellett, javítja hajunk szerkezetét, minőségét. A kezelés után a hajad hajszárító és hajvasaló nélkül is egyenesre szárad. Ha mégis loknikat szeretnél, könnyedén becsavarhatod a hajkoronádat.

A kezelés az egyik legújabb, legmodernebb hajkiegyenesítés világszerte, amelynél semmilyen vegyszert (lúgos tartalmú szereket) nem alkalmazunk a keratinon (hajunk, körmünk fő építőanyagán) kívül. A keratin helyreállítja a haj szerkezetét és védi a hajat a víz és hő által okozott károsodásoktól. Póthajon is alkalmazható! Sőt, jobb, szebb és kímélőbb mint a hajvasalgatás.

A Brazil hajegyenesítési kezelést folyékony keratin formában alkalmazzuk, amely behatol a haj belsejébe, javítja a belső sérüléseket, védi a kutikulát a külső káros hatások ellen. Ezáltal a hajszerkezeten sima, selymes, fényes eredményt érünk el.

Azoknak ajánlott, akik egyenes hajat szeretnének göndör vagy hullámos hajukból és mindezt a hajszerkezet legkisebb mértékű igénybevétele nélkül. Minden hajtípuson elvégezhető, függetlenül attól, hogy festett, dauerolt vagy akár már hajkiegyenesítést is alkalmaztak rajta.

A keratinos (brazil hajkiegyenesítés) tökéletes megoldás a göndör, hullámos fürtök ellen, megszünteti a "szöszösödést" is. A kezelés időtartama 3-5 óra, mely függ a haj hosszától és sűrűségétől. Ez a megoldás ideiglenes, amely natúr, festetlen haj esetében 2-3 hónapig, már vegykezelt haj esetében 3-4 hónapig tart, majd újra, többször megismételhető.
A végeredmény: egészséges, hidratált, selymes és egyenes haj.
Köszöntünk a New York Hair Kft. honlapján!
Ha hajhosszabbításon, dúsításon töröd a fejed, a legjobb helyen jársz!
Cégünk kizárólag 100% emberi, egyszálirányú REMY, európai, vegykezeléstöl mentes, fertötlenített, festetlen, és festett póthajakat árul copfos, tincses és tresszelt kiszerelésben.